Artikler

Multiple conditions - flere forskjellige oljeprofiler samtidlig.

Hvordan fungerer det å hvorfor ønsker man å bruke det?

Det har alltid hvert en stor diskusjon om vem som egentlig er den beste bowleren i verden. Ingen har vel egentlig kunnet å gi et objektivt korrekt svar, uten alle syns å mener det de føler er rett. Dette er sannsynlig noe som en hver idrett sliter med og som er noe av tjusningen i all idrett.

Bowling sliter mye med at alle utøvere å ledere har forskjellige oppfattninger om hva som er korrekt banbehandling. Veldig sjelden, tyverr, er denne disskusjonen basert på kunnskap om hva som egentlig er problemet kring banbehandling og dagens kulematerial.

Så i idretten bowling så har man forsøkt å gjøre noe med denne saken. Ønsken om å kunne kåre den BESTE utøveren i verden i bowling, kan i fremtiden vise seg å være mulig.

Som dere kan lese om i vedlagte filer så har det gjorts en meget nøyaktig analysering av problemet å man har forsøkt å gå til bunns med problematiken. Uendelige prøver har blitt gjennomførde, og forskjellige turneringer har blitt prøvespilte etter et helt annet konsept en det tradisjonelle vi bruker i våre mesterskap. Hele denne virksomheten, som har pågått i flere år, har gitt oss et helt annet utseende på våre Mesterskap i fremtiden en de vi er vane til fra før.

Spørsmålet kring "vem er den beste bowleren" kommer alltid å være underlag for disskusjon men spekulasjonen lær bli mer faktabaserte enn noen gang før. Som dere kan lese, i de vedlagde filene, så har man klart å definere de egenskaper som må være dominerende for å kunne utse verdens beste spillere. I rapporten fra C.A.T.S testning finner dere sikkert en del ny kunnskap som kan gi dere ytterligere "matnyttig" fakta.

Evner som:

er bl a de evner som har blitt definert for å presisere utøveren som vil bli kallet Verdens Beste Bowlere i fremtiden. Vi kommer å gå igjennom alle disse evnene, og hvordan, å hva man må gjennom for å kunne møte opp til disse kravene.
Vi håper at disse rapportene ni finner her, å den gjennomgang/presentation vi vil gjøre av de forskjellige evnene, kan gi dere en større forståelse til de evner som man prøver å finne, og utvikle, hos aktuelle kandidater for bl a landslag.
Eller hvordan, hvorfor og hvor utviklingen innen bowlingsporten stormer frem emot.

Bilagor
rep_scor_cats1.pdf rep_scor_cats1.pdf
1.0 mb - Rapport fra Kegel ĺ World Ranking Masters 2003
techkom2003_1.pdf techkom2003_1.pdf
401.3 kb - Rapport fra WTBAs tekniske kommiteč ang. multiple underlag.