Artikler

Om BestBowlers Info

BestBowlers Info har som mål å gi de bowlere som ønsker utvikle seg en kunnskapsplatform at gjøre det på. Den platformen finner dere her på denne siden. På denne siden vil du IKKE finne spekulasjoner eller skvaller. Denne siden kommer bare forholde seg til fakta på alle måter. Skvaller og lignende tabloidvirksomheter får andre ta seg an.
Det er derfor som dere ikke vil finne noen gjestbok på disse sidene. Ansvaret for slik virksomhet er stort og det tas veldigt sjelden på allvor av dess brukere/innsendere!
Vi velger derfor, tils videre, å ikke ha gjesteboksfunksjoner på siden.
Derimot kommer dere til å finne alle de spørsmål, og svarene naturligvis, som vi besvarer under vår Q&A avdeling. Så her finnes det all annleding å følge med.

Gjennom mange års erfaring fra å spille bowling på det aller høyeste internasjonale nivået blant amatører, jobbe med og utdanne ledere, spillere, trenere og andre i miljøet, mer enn 15 års erfaring fra proshoparbeide, mange år som landslagstrenere, jobbe i bowlinganlegg, bygge dem opp, selle utstyr og installere anser vi at våre kunnskaper/erfaringer kring bowling er unike.

Vi håper, og tror, at våres produkt tilfredstiller de ønsker som finnes runt en webside som denne!

Hvis du ønsker at vi skall ha noen andre tjenester kan du sende oss en mail så skall vi ta det opp til vurdering.

BestBowlers Info
Lerkeveien 4
NO-1476 RASTA

Telefon: 41426642
E-post: coach@bestbowlers.info